Kisah Insan 24 Oct, 2021

Video! Unik tapi pelik! Wanita berjanggut diminati ramai lelaki! Layan obsesi fetisy bulu wajah!

@fauzan uda ahmad
Bekerja dengan Utusan Malaysia dari 1985 hingga 1996. Menjadi wartawah hiburan, koresponden di Jakarta, Indonesia dan Ketua Meja Hiburan. juga bertugas dengan beberapa media lain

Share this

SEORANG wanita berusia 36 tahun di Amerika Syarikat (AS) muncul anti-mainstream dengan mempunyai janggut seperti lelaki dan menjaganya dengan baik. Uniknya, penampilannya membuat dia mendapat banyak tawaran berdating (kencan) dengan kaum lelaki.

Wanita ini tidak menyatakan nama sebenarnya, namun popular dalam TikTok dengan nama akaun @PeakabooPumpkin. Sejak muncul dengan gaya uniknya, wanita ini mendapat lebih 54,000 pengikut dalam  media sosial.

Pengguna akaun @PeekabooPumpkin mengatakan ramai lelaki terpikat dengan janggutnya sehingga dia terus-menerus diajak berkencan.

Dalam tempoh singkat, dia berjaya menjadi influencer (pensohor media sosial) dan membuka akaun OnlyFans untuk melayani para lelaki yang mempunyai obsesi fetisy (fetish) bulu wajah.


Lagi cerita-cerita menarik berkaitan perkara-perkara pelik

/

Walaupun mempunyai janggut wanita ini bangga mempunyai kelebihan ini. - Kredit foto: TikTok @PeekabooPumpkin

Melalui akaun OnlyFans, dia memperoleh pendapatan USD$12 ribu (kira-kira RM48 ribu) sebulan, dengan menyiarkan foto dan video wajahnya yang berjanggut.

BBW [wanita cantik besar] berbulu. Real Bearded Freak,” bunyi keterangan biodata akaun OnlyFans-nya, yang dpetik oleh New York Post pada Jumaat, 22 Oktober 2021.

Wanita ini mengatakan kepada pengikutnya dalam TikTok bahawa dia memerlukan kerja keras untuk belajar mencintai bulu yang tumbuh pada dagunya.Pengguna akaun @PeekabooPumpkin ini mengatakan dia mengalami sindrom ovarium polikistik (PCOS), yang  membuat sejumlah wanita mengalami pertumbuhan bulu tubuh dan wajah yang tidak normal kerana peningkatan kadar testosteron.

Keadaan kesihatannya tidak membuat dia sedih, sebaliknya  influencer ini sekarang tanpa menyesal mempamerkan bulu wajahnya.

Sebuah video baru-baru ini menunjukkannya dalam baju-T yang bertuliskan slogan: “Apa yang membuat anda berbeza membuat anda cantik".

Menjawab pertanyaan nakal daripada sejumlah lelaki, wanita ini menyatakan dia enggan berkencan dengan lelaki dan bahagia sudah mempunyai pasangan hidup.

Tambahnya, janggutnya tidak pernah menjadi masalah dengan bosnya, kerana  dia bekerja di persekitaran syarikat yang sangat profesional. - KitaReporters


10
11
0
16
0
You will be interested

Meow, Meow, Meow! Jeritan kucing selamatkan nyawa bayi usia 5 hari! Dibuang di tepi longkang!

Jeritan sekumpulan kucing selamatkan nyawa seorang bayi perempuan usia 5 hari yang dibuang di tepi longkang di Mumbai. Bayi itu berpakaian baju nipis, kesejukan

Adnan Mohamad in Kisah Insan 1 week ago

Alhamdulillah! Anak-anak Daurah Tahfiz terima jubah, keperluan asas! Tajaan para penderma budiman

Penantian pelajar-pelajar di 2 sekolah tahfiz di Bandar Country Homes untuk dapatkan jubah sebagai pakaian seragam pengajian akhirnya didengari penderma budiman
Kartini Mohd Noor in Kisah Insan 1 day ago

Terbaiklah IKBN Pekan! 30 pelajar sertai gotong-royong di Lepar, Pekan! Usaha khidmat masyarakat

Seramai 30 pelajar IKBN Pekan sertai Gotong-royong Perdana di Batu Lapan Lepar, Pekan. Kesemua mereka adalah peserta Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda (ARPRM)
Samsudin Oli Mohamed in Kisah Insan 1 day ago

Video| Gara-gara cemburu buta, panas baran! Pengantin baharu maut disimbah asid suami sendiri!

Pengantin baharu, Sarah, 21, meninggal akibat disimbah air keras atau asid oleh suaminya, warga Arab Saudi, AL, 29, dalam kejadian yang berlaku di Cianjur, Jawa
Adnan Mohamad in Kisah Insan 3 days ago

2 sejoli ditangkap berkhalwat dalam kereta! Denda ikut hukum adat! 1 kerbau, 100 gantang beras!

2 sejoli yang laku perbuatan tak senonoh tanpa pakaian di dalam kereta di Jambi ditangkap berkhalwat. Mereka dihukum dengan denda adat oleh Lembaga Hukum Adat
Adnan Mohamad in Kisah Insan 5 days ago