Kisah Insan 04 Mar, 2022

Video| Berbahagialah Zulin! Jaga perut suami! Berganding bersama di dapur sediakan hidangan enak!

@zuhayati yazid
Memulakan kerjaya sebagai wartawan sejak 2007 dan masih terus mewarnai dunia penulisan sehingga kini.

Share this


SEBUT sahaja Zulin Aziz siapa tidak mengenali perjalanan hidup anak seni ini. Pelbagai onak dan duri dilalui pelakon dan pengacara cantik manis ini.

Seperti pepatah Melayu selepas hujan pasti timbul pelangi, begitu juga kehidupan Zulin.

Biarpun pernah mengalami kenangan pahit ditinggalkan oleh kekasih sebelum ini, namun itu kisah lama yang perlu dipadam dalam memori hidupnya.


Lagi kisah-kisah menarik berkaitan masakanKini selebriti cantik berusia 33 tahun ini  sedang mengecapi kebahagian dalam hidup. Malah tahun 2022 membawa makna istimewa kepadanya kerana bertukar status menjadi isteri seseorang.

Menjenguk masuk ke Instagramsnya, isteri kepada jejaka kacak, Farhan Norzaini teruja dengan tanggungjawab baharunya.Malah, menjadi kemestian kepadanya untuk meyediakan makanan kepada suami. Untung Farhan... isteri rajin memasak.

Menariknya, turut kelihatan pasangan baru ini sangat rajin masuk ke dapur. Oooo... rupanya bukan Zulin sahaja hebat di dapur suaminya juga kelihatan tidak kekok berada di dapur.

Pasangan itu sentiasa berganding bahu memasak hidangan bersama. Malah hidangan yang disediakan juga tampak menarik dan menyelerakan.

Pelbagai menu disediakan pasangan dua sejoli itu.Malah aksi mereka bergandingan di dapur juga turut dikongsi untuk tatapan peminat.

Menjenguk ke ruangan komen, rata-rata peminat teruja melihat pasangan baru menyediakan hidangan. Malah hidangan yang disediakan juga bukan untuk mereka sahaja.

Malah, Zulin turut berkongsi masakan tersebut akan dikongsi bersama mentua. Wah beruntung ni dapat menantu yang rajin... bukan sahaja rajin cantik pulak tu!

Semoga Zulin dan Farhan bahagia bersama sehingga ke jannah. - KitaReporters


13
9
0
18
0
You will be interested

Video| Iron Man di Gunung Kinabalu! Tawan puncak pakai kostum! Tingkat kesedaran penyakit ganjil!

Yohan Charles Jayasuriya kenakan sut adiwira Iron Man ketika menakluk Gunung Kinabalu bagi tingkatkan kesedaran bagi penyakit Duchenne Muscular Dystrophy (DMD)

Zuhayati Yazid in Kisah Insan 4 days ago

Ustazah Basikal? Kongsi kisah 15 bulan, 14 negara Kembara Memburu Hikmah! Dengan warga Giatmara!

Ustazah Noradilah Mohd Sapie (Ustazah Basikal) rentasi 14 negara dengan kayuh basikal bersama suami, krew jadi perkongsian menarik warga Giatmara Nibong Tebal
Nur Sabrina Samsudin in Kisah Insan 9 hours ago

Video| Selamat jalan Sandy @ Olivia Newton-John! Kekasihmu selama-lamanya, Danny @ John Travolta!

Penyanyi legenda Olivia Newton-John meninggal dunia pada usia 73 tahun pada 8 Ogos 2022 di California akibat barah payudara tahap 4t yang dideritai sejak 2018
Kartini Mohd Noor in Kisah Insan 10 hours ago

Video| Mak oii! 22 tahun tak mandi! Simbol juangkan keadilan! Tapi warga emas ini tetap sihat!

Dharamdev Dam, 62, warga emas di Bihar tak mandi sejak 2000 sebagai tanda simbolik menentang isu keganasan terhadap wanita, pertikaian tanah, pembunuhan haiwan
Fitri Hazim in Kisah Insan 1 day ago

Video| Warga emas sengaja mencuri! Kerana mahu dihumban ke penjara! Dapat makan, tempat berteduh!

Pichit, lelaki warga emas di Thailand sengaja lakukan jenayah semata-mata mahu dirinya dihumban ke penjara bagi pastikan dirinya dapat makan dan tempat berteduh
Zuhayati Yazid in Kisah Insan 1 day ago