Insan & Komuniti 09 Jul, 2020

Nahas hampir 'ngeri'? Kereta tersangkut dekat kepala budak!

@amirul
Pernah berkhidmat sebagai wartawan. Meminati bidang pertulisan dan akan terus menulis selagi mana ada peluang dan ruang.

Share this

ALAT permainan seperti kereta, pistol, anak patung, motosikal dan banyak lagi antara permainan wajib bagi kanak-kanak yang sedang membesar. Malah bila mana kita hadiahkan mereka mainan jenis itu, mereka akan gembira sangat. Alaaa, kita dulu pun begitukan. Dapat hadiah baharu, tidur pun dengan permainan itu. : KitaReporters


Dah nama pun budak-budak atau kanak-kanak, mesti ada coleteh dan nakal dia tu.  Tak lengkap zaman kanak-kanak kalau tiada peristiwa terjadi!!! 

Itulah terjadi kepada seorang kanak-kanak ini apabila kereta mainan beliau itu terlibat dalam 'kemalangan' lalu terbabas hingga melekat pada rambut anak kecil ini!!!!! 


Kredit video Twitter @IniAlannn. 


"Macam mana boleh sangkut pada rambut? Ayah dah cakap main di lantai bukan kat rambut" 

Dah tengok video tersebut? Rasa kasihan atau nak gelak? 

Mula-mula tu rasa macam kasihan tapi bila tengok gaya kereta tersangkut di rambut, terus rasa lawak pula!!!!! Maaf dik, tergelak nampak sengaja!!! 

Ganas betul adik nie main kereta sampai boleh tersangkut pada rambut. 

Waima kereta besar terbabas pada rambut, tapi adik ini tetap masih genggam kereta 'kecil' pada tangannya. 

Sayang betul dia kat kereta mainan ini. 

Yang si ayah pun satu, elok budak tu tak nangis terus menangis bila si ayah mula mengusik dan ugut manja nak botakkan rambut anaknya itu. 


Nama pun ayah guyss, usikan manja itu biasalah. 

Kalau ibu dia tahu, haa mahunya si ayah ini kena marah pula sebab usik anak sampai menangis!!! Masa tu mungkin si ayah pulak nangis!!!

Nampak tak beza si ayah dan si ibu!! Tapi usik manja je, tetap sayang. 

Tak pe dik, mana tahu pereka fesyen di luar sana dapat ilham untuk cipta gaya baharu hasil kereta tersangkut pada kepala adik. Adik boleh jadi model!!!! - KitaReporters 

0
1
0
5
0
You will be interested