Seni & Sukan 24 Jul, 2020

Cepat! Pertandingan Uji Bakat Stay@Home Online masih dibuka!

@editor 1
Semua kenyataan media atau media releases boleh dihantar kepada editor di kita.reporters@gmail.com. Sila sertakan juga gambar-gambar iringan untuk siaran. Emel: kita.reporters@gmail.com

Share this

PERTANDINGAN Uji Bakat Stay@Home Online untuk peragawati, ratu cantik dan 'talents' yang dilancarkan pada Mei 2020 lalu masih lagi dibuka. Maka, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk menampilkan diri bagi meneroka impian baharu. : KitaReporters


Menurut penganjur pertandingan Miss Malaysia Kebaya (Ratu Kebaya Malaysia atau MMK), pertandingan ini adalah cabang maya daripada acara The Next Look (TNL) dan Minggu Fesyen Selangor (SFW), yang telah berlangsung dengan jayanya pada akhir tahun 2019.  

Penerbiatan 100 peratus dalam talian dijangka akan disajikan dan disiarkan secara langsung kepada orang ramai sebagai rancangan TV realiti, jelas MKK dalam satu kenyataan baru-baru ini,

Pertunjukan kreatif, pendidikan dan gaya hidup dikonseptualisasikan dan dirumuskan dalam tempoh pandemik Covid-19 dan PKP.  

Untuk menyesuaikan diri dengan semua sekatan yang kita hadapi hari ini dan untuk menyesuaikan diri dengan norma yang baharu, MMK mengubah apa yang pada awalnya merupakan peristiwa fizikal yang sangat dinantikan kepada satu cara secara maya.

MMK akan menayangkan pertandingan TV realiti digital melalui Saluran TV SFW sendiri dan juga akan bersiaran dalam saluran digital yang popular.  

Ini akan menjadi siri televisyen realiti yang dirancang untuk memberi inspirasi kepada anak-anak muda serta dewasa dari pelbagai bangsa, etnik, latar belakang, umur serta jantina untuk bersaing dari rumah menggunakan video yang telah dirakam untuk disiarkan melalui platform langsung yang disediakan.

Dengan platform tersebut, mereka yang berbakat dan bercita-cita tinggi dapat meneroka peluang baru.  

MMK juga akan mengadakan 100 peratus acara secara langsung dengan menampilkan rakan kongsi, penaja, pemimpin-pemimpin industri dalam temu ramah dengan hos TV yang akan datang.

Beberapa perbincangan merangkumi topik untuk melangkah maju pada era baru serta mempromosi acara dalam talian dengan memanfaatkan Saluran TV SFW, dengan harapan dapat mewujudkan lebih banyak aktiviti dalam talian.

Untuk maklumat lebih lanjut sila hubungi Dr Jason Hee 012-9211486 atau Nicole 012-611 6752 atau emel missmalaysiakebaya@yahoo.com atau selangorfashionweek@gmail.com. - KitaReporters

2
0
0
0
0
You will be interested