Gaya Hidup 28 Nov, 2020

Padan muka! Tawar sugar mummy kepada Diva AA! Sebakul makian

@zul akmar jamaludin
Memulakan kerjaya sebagai wartawan pada 2001 di tabloid Warta Perdana dan di majalah Variapop pada tahun 2002. Kemudian menyambung kerjaya sebagai wartawan majalah Mingguan Wanita di Kumpulan Media Karangkraf. 📧: akmar_mm@yahoo.com

Share this

SEJAK akhir-akhir ini nama pengacara popular, Azwan Ali semakin menjadi sebutan setelah dia kembali ke dunia pengacaraan setelah sekian lama menyepi. Siapa yang tidak kenal dengan Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA. Semua orang tahu tentang kelancangan mulutnya yang berbisa apabila berkata-kata terutama dalam media sosial. : KitaReporters


Azwan bersama Elly Mazlein ketika mengacara rancangan Lagu Cinta Kita musim ke-2 di TV3.


Lagi cerita-cerita berkaitan Azwan Ali:

https://kitareporters.com/search?search=Azwan+Ali


Biar pun beribu-ribu kecaman dan kutukan terhadap dirinya, namun Azwan Ali tetap Azwan Ali, tidak peduli dan terus gah dengan identitinya itu. Malah ada beberapa perkataan yang menjadi trademark Azwan Ali diguna pakai oleh netizen seperti "not my level, dua kali lima, lima kali babi, kau sekolah tak?, makikan jer" dan banyak lagi.

Jadi, jangan berani cari pasal dengan Azwan kerana ia seperti mengundang padah. Malah, rakan-rakan artis turut tidak terkecuali kalau mencari pasal dengannya. 


Azwan pernah menjadi pengacara untuk Anugerah Juara Lagu 1989.


Sebut jangan cari pasal, Azwan Ali telah memuat naik dalam Instagramnya satu tangkap layar mesej daripada individu yang menawarkannya perkhidmatan seks sugar mummy.

“Adakah anda berminat dilayan oleh sugar mummy yang sanggup membayar anda sebanyak RM15,000 untuk satu malam,” tulis mesej berkenaan.


Sebelum ini pernah ada beberapa artis lelaki menerima mesej yang sama seperti Fizo Omar. Namun, ramai percaya mesej tersebut adalah daripada scammer.

Berbalik kepada cerita Azwan tadi, pasti anda dapat meneka bagaimana reaksi pengacara gah ini menjawab mesej yang diterimanya itu. 

Nampak gayanya individu terbabit tersalah orang! Apa tidaknya, berbakul-bakul makian dilemparkan oleh Azwan.

“Katakan tidak pada pant** mereput. Not my level. Gelupuh memasing! Macam Diva AA yang tetap kaya-raya ni hadaplah sangat deduit haram kau? #giiimamposss,” tulisnya.


Rata-rata netizen terhibur dan berpuas hati dengan jawapan yang diberikan oleh Azwan.

“Padan muka kena maki,” tulis salah seorang netizen.



Mungkin selepas ini individu tersebut serik dan tidak berani lagi mengganggu diva tersohor ini. 

Walaupun Azwan terkenal dengan keceluparan mulutnya, namun apabila membabitkan kerja, dia adalah seorang yang sangat profesional. - KitaReporters

0
0
0
2
1
You will be interested

Video| Bilal genap 8 bulan! Wajah anak Neelofa masih jadi misteri! Peminat panasaran, kena bersabar!

Muhammad Bilal Muhammad Haris genap 8 bulan pada 29 Sept 2022. Namun pasangan Neelofa dan PU Ritz tetap tidak berhasrat untuk perlihat wajah anak sulung mereka

Video| Kan dah kena! Kedah larang semua konsert hiburan! Bimbang cetus kelakuan di luar tatasusila!

Kerajaan Kedah larang sebarang jenis konsert hiburan yang cetus kelakuan di luar tatasusila di seluruh Kedah. Arahan berkuat kuasa dengan serta merta - MB Kedah
Jamliah Abdullah in Gaya Hidup 3 hours ago

Liga Super 2022: Terengganu teruskan rentak kemenangan! Peluang bersaing Piala AFC kembali terbuka!

Terengganu FC teruskan rentak kemenangan dalam Liga Super 2022 dan jadikan Sabah mangsa terbaharu selepas catat kemenangan 2-0. Rebut kembali slot ke Piala AFC
Mohd Amirul Fazli Zulkafli in Gaya Hidup 1 day ago

Liga Super 2022: PJ City jinakkan tuan rumah, 1-0! Kedah terus bergelut! Gagal berikan aksi terbaik!

PJ City FC teruskan rentak cemerlang selepas menang 1-0 ke atas pasukan Kedah Darul Aman FC dalam saingan Liga Super 2022. Kedah terus gagal beri aksi terbaik
Mohd Amirul Fazli Zulkafli in Gaya Hidup 1 day ago

Video| Tragedi 1 Oktober! 127 maut dalam rusuhan penyokong bola sepak! Persebaya tewaskan Arema FC!

127 orang termasuk 2 anggota polis terkorban dalam tragedi rusuhan penyokong bola sepak di Stadium Kanjuruhan, Malang selepas perlawanan Arema lawan Persebaya
Jamliah Abdullah in Gaya Hidup 1 day ago