Seni & Sukan 19 Jul, 2022

Video| Pemenang anugerah jatuh paling rare 2022! Pekerja kedai jatuh bersimpuh! Jatuh penuh sopan!

@nur syamila kamarul arefin
Alumni Universiti Sains Malaysia dalam bidang kewartawanan. Pernah berkhidmat sebagai seorang wartawan dan juga penulis di dua buah syarikat. Masih lagi belajar menjadi seorang penulis.

Share this


Di kedai makan, selalunya pekerja yang akan menghantar makanan yang dipesan ke meja mengikut pesanan. Awan tak selalunya cerah, seorang pekerja yang dilihat jatuh bersimpuh ketika hendak menghantar makanan ke meja pelanggan di kedai tersebut.

Video pekerja kedai makan ini tular dalam Tiktok kerana penghantar makanan ini dilihat jatuh dengan sangat sopan yang dirakam menerusi video CCTV di kedai tersebut.


Lagi cerita-cerita menarik berkaitan kedai makanWarga maya yang melihat video ini terhibur dan teruja melihat bagaimana wanita ini terjatuh kerana gayanya yang sangat rare dan unik sekali.

"Seorang netizen melabelkan sebagai ‘anugerah jatuh paling rare 2022’." Walau bagaimanapun, ada juga warga maya yang merasa kesian kerana pasti ada beberapa faktor yang menyebabkan pekerja ini terjatuh. 

Jadi berhati-hati sahaja ketika menghantar makanan kerana risau tertumpah sup panas dan membahayakan diri sendiri. - KitaReporters12
11
0
16
0
You will be interested