Seni & Sukan 13 Feb, 2023

Video| Tabik Naim Daniel! Berdiri atas bola! Kemudian tergantung atas katil! Kini tergantung terbalik!

@amirul
Pernah berkhidmat sebagai wartawan. Meminati bidang pertulisan dan akan terus menulis selagi mana ada peluang dan ruang.

Share this


KALI ini, Naim Daniel tampil dengan idea luar biasa dalam pertandingan Anugerah Juara Lagu (AJL37) dengan cara tergantung dan menyanyi secara terbalik. 

Membawa lagu Mainan, tiada siapa sangka Naim akan lakukan persembahan seperti itu dan ini sememangnya sesuatu yang benar-benar menarik perhatian kesemua yang menonton. 


Lagi cerita-cerita menarik berkaitan penyanyi Naim DanielPersembahan tersebut hampir lima minit dan itu bermakna Naim tergantung agak lama. Biarpun tidak memenangi apa-apa pada AJL kali ini namun konsep berani itu harus diberikan pujian. 

Semua orang tahu, penyanyi berusia 25 tahun ini mempunyai idea luar biasa setiap kali mempersembahkan sesuatu lagu. 

Pada mulanya, ramai menyangka Naim hanya menyanyi sebegitu untuk hanya sementara tapi ia ternyata salah apabila ia menyanyi sehingga tamat lagu itu dengan cara tersebut. 

Beliau pernah muncul juara AJL ke-34 sebelum ini dengan membawa lagu Sumpah juga dengan idea luar kotak. 

Naim  muncul kali pertama pada AJL34 dengan lagu Sumpah yang ketika itu dia berdiri atas bola besar. Manakala pada AJL36, Naim sekali lagi memberi kelainan dengan duduk atas katil seperti pesakit jiwa yang juga tergantung di udara.- KitaReporters8
12
0
10
0
You will be interested