Berita Terkini 18 Jul, 2021

Berita Terkini| Ibu, anak pakai gelang merah jambu ditemukan maut! Dipercayai terjun bangunan!

@news editor 2
Semua kenyataan media/press releases boleh di emel ke editor@kitareporters.com

Share this

Gambar hiasan... Wanita dan anak perempuan yang ditemukan meninggal dunia di Taman Tenaga, Salak Selatan, Kuala Lumpur memakai gelang merah jambu tanda kuarantin Covid-19.


Seorang wanita warga India bersama anak perempuannya ditemukan meninggal dunia di Taman Tenaga, Salak Selatan, Kuala Lumpur pada 17 Julai 2021.

Memetik laporan Harian Metro bertarikh 18 Julai 2021, kedua-dua mangsa yang berusia 38 tahun dan 5 tahun memakai  gelang merah jambu tanda kuarantin Covid-19.

Menurut Timbalan Ketua Polis Daerah Cheras, Superitendan Annas Sulaiman, pihaknya menerima laporan kejadian pada 5.59 petang dan siasatan di lokasi mendapati mangsa dan anaknya, dipercayai terjun dari bangunan.

"Pegawai perubatan yang hadir ke tempat kejadian mengesahkan kedua-dua mangsa meninggal dunia. Pemeriksaan ke atas tubuh badan mendapati terdapat kecederaan di kepala.

"Siasatan awal juga tidak menemui sebarang unsur-unsur jenayah, bagaimanapun siasatan masih dijalankan. Kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut (SDR),” katanya.

Tambah Annas, suami kepada wanita tersebut sedang dikuarantin di Pusat Kuarantin dan Rawatan Covid-19 Berisiko Rendah (PKRC) MAEPS Serdang kerana positif wabak tersebut. - KitaReporters


0
0
2
0
1
You will be interested

Berita Terkini| Suntikan vaksin guna picagari kosong! Penyuntik tersilap! CITF-A pohon maaf!

Proses vaksinasi ke atas seorang remaja berusia 12 tahun gunakan picagari kosong berpunca akibat petugas kesihatan tersilap ambil picagari masih belum digunakan

News Editor 2 in Berita Terkini 2 years ago

Berita Terkini| Sesi persekolahan bermula di 3 negeri! Libatkan pelajar SPM, STPM,PPKI dan MBK!

SESI persekolahan secara bersemuka bermula di Terengganu, Kelantan dan Langkawi, Kedah hari ini, selepas enam bulan sekolah di seluruh negara ditutup
News Editor 1 in Berita Terkini 2 years ago

Berita Terkini| 69 kampung orang Asli Pahang terima Internet|Pelaksanaan projek bermula minggu ini!

SEBANYAK 69 kampung orang asli seluruh Pahang bakal menjalani kehidupan lebih se
News Editor 1 in Berita Terkini 2 years ago

Berita Terkini| Pesakit Covid-19 mahu lari tapi terperangkap! Nasib baik diselamat pasukan bomba!

TINDAKAN seorang pesakit COVID-19 yang cuba melarikan diri bertukar cemas apabila terperangkap di tingkat satu Hospital Keningau, Sabah, awal pagi Ahad.
News Editor 1 in Berita Terkini 2 years ago

Berita Terkini| SPRM perlu kaedah baharu cegah rasuah! Tangani ketirisan libatkan dana kerajaan!

PENDEKATAN penguatkuasaan undang-undang mencegah rasuah perlu selaras dengan peredaran masa, pembangunan negara, perkembangan ekonomi dan politik
News Editor 1 in Berita Terkini 2 years ago